رئیس جمهور کشورمان در جمع مردم خوزستان میگوید
«میدانید توافقنامه ژنو یعنی چه؟ یعنی تسلیم قدرتهای بزرگ جهان در مقابل ملت ایران»
و چند ساعت بعد، «جی کارنی» در پاسخ به خبرنگاران که نظر دولت آمریکا را درباره دیدگاه آقای روحانی پرسیده بودند میگوید «سخنان رئیسجمهور ایران مصرف داخلی دارد» و تاکید میکند «این مسئله نه برای ما تعجببرانگیز است و نه باید باعث تعجب شما بشود. آنچه مقامات ایرانی میگویند اهمیتی ندارد، بلکه آنچه انجام میدهند مهم است»!!
واقعا «آنچه انجام میدهند» چیست که برای طرف آمریکای مهم است و هیچگونه نگرانی هم برای سخنان به ظاهر مخالف برای شان بوجود نمی آورد ؟!!
در این بین #نتانیاهو گفته : اگه روحانی موافقت کنه که اسرائیل را به رسمیت بشناسه، به ملاقات با روحانی فکر خواهد کرد!!!
/plus.google.com/115
آیا واقعا قدرتهای بزرگ تسلیم شده اند که در کنار همه حقارت هایی که در جریان توافق نامه بر ما وارد شد ، این موجود شکست خورده هم چنین شرط #وقیحانه ای برای جناب #روحانی میگذارد ؟!!!
هرچه قدر هم تیم رسانه ای دیپلماسی ما بخواهد حوادث را وارونه جلوه دهد و تصویری زیبا بسازد بازهم لکه های خرابی کار از گوشه و کنار تصویر بیرون میزند !
چگونه با بیانیه آمانو، توافق دو طرفه ژنو به یک تعهد بینالمللی برای ایران مبدل میشود؟/ درخواست آمانو از شورای حکام آژانس برای تصویب امکان بازرسی اضافی از ایران/ لزوم ورود مجلس به موضوع بازرسیها
گروه بینالملل – رجانیوز: مطالعه متن کامل بیانیه دبیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره برنامه هستهای ایران مشخص میکند که علاوه بر وجود برخی بندهای حاشیهساز در این بیانیه که قطعا در آینده مورد سوءاستفاده طرف غربی قرار خواهد گرفت، عملا توافقنامه ژنو را از یک «قرارداد سیاسی دوطرفه»، به یک «تعهد بینالمللی سنگین» برای کشورمان مبدل خواهد کرد.
1- بر اساس برنـامه مشتـرک اقـدام «یـک کمیسیون مشترک از E3/EU+3 و ایران تشکیل می گردد تا بر اجرای اقدامات کوتاه مدت نظارت نماید و مسایلی را که ممکن است پیش آید مورد توجه قرار دهد به نحوی که آژانس بین المللی انرژی اتمی مسئولیت راستی آزمایی اقدامات مرتبط با امور هسته ای را بر عهده خواهد داشت.
5- ایران اعلام می کند که در کارخانه غنی سازی سوخت نطنز i، فوردو ii یا رآکتور اراک iii که از سوی آژانس به عنوان IR-40 شناسایی شده است فعالیتهای خود را به هیچ طریق بیشتر نخواهد کرد.
6- ایران در طول 6 ماه UF6 را به داخل سانتریفیوژهایی که نصب شده اند ولی غنی سازی اورانیوم را انجام نمی دهند تزریق نخواهد کرد
7- رآکتور اراک را سوخت رسانی یا راه اندازی نمی کند.
8- زمانی که خط تبدیل UF6 غنی شده تا 5 درصد به اکسید اورانیوم (UO2) آماده شود ایران تصمیم گرفته است که در طول دوره 6 ماهه UF6 جدیدا غنی شده تا 5 درصد را به اکسید تبدیل کند همانطور که در برنامه عملیاتی کارخانه تبدیل که به آژانس اعلام شده آمده است.
9- هیچ بخش جدیدی در رآکتور هسته ای اراک نصب نمی کند.
10- هیچ گونه اماکن جدیدی برای غنی سازی وجود نخواهد داشت.
11- تاسیساتی که قادر به بازفرآوری باشند را تولید نمی کند. بدون قابلیت بازفرآوری ایران نمی تواند از سوخت خرج شده، پلتونیوم جدا کند.
13- دسترسی روزانه بازرسان آژانس به منظور دسترسی به فایلهای ضبط شده دوربینهای نظارتی در فوردو و نظنز، زمانی که بازرسان جهت راستی آزمایی اطلاعات طراحی، راستی آزمایی موقت (interim) موجودی، راستی آزمایی موجودی فیزیکی و بازرسیهای سرزده حضور ندارند.
14- دسترسی مدیریت شده بازرسان آژانس به: کارگاههای مونتاژ سانتریفیوژ؛کارگاههای تولید روتور و تاسیسات نگهداری، معادن و آسیابهای اورانیوم
1- آژانس این اختیار را دارد که نظارت و راستی آزمایی را در ارتباط با اقدامات مرتبط با امور هسته ای مندرج در برنامه مشترک اقدام اجرا نماید.
2- مدیر کل، شورای حکام را نسبت به وضعیت برنامه هسته ای ایران در روزی که قرار است برنامه مشترک اقدام لازم الاجرا گردد، آگاه خواهد ساخت و ضمنا علاوه بر گزارشهای فصلی، قصد دارد شورای حکام را ماهانه در مورد اجرای نظارت و راستی آزمایی مربوط به اقدامات ذی ربط هسته ای برنامه مشترک اقدام به هنگام نماید.
3- شورای حکام در پاسخ به در خواست E3/EU+3 و ایران، وظایف آژانس نسبت به نظارت و راستی آزمایی مربوط به اقدامات مندرج در برنامه مشترک اقدام را در صورت موجود بودن منابع مالی، تایید نماید.
4- شورای حکام، گزارش مدیر کل را مورد توجه قرار دهد.
گام های اجرایی ایران و 1+5 در قالب توافقنامه ژنو و بر اساس متنی که توسط کاخ سفید منتشر شده است
ایران :
1تولید و آزمایشهای جدید برای سوخت رآکتور هسته ای اراک را متوقف می کند.
2هیچ بخش جدیدی در رآکتور هسته ای اراک نصب نمی کند.
3سوخت یا آب سنگین به رآکتور هسته ای اراک منتقل نمی کند.
4تاسیساتی که قادر به بازفرآوری باشند را تولید نمی کند. بدون قابلیت بازفرآوری ایران نمی تواند از سوخت خرج شده، پلتونیوم جدا کند.
5تکمیل رقیق سازی نیمی از ذخیره اورانیوم هگزافلوراید نزدیک بیست درصدی اش در مدت سه ماه و تکمیل تبدیل باقیمانده این مواد به اکسید در شش ماه.
6محدود کردن حجم مجاز ذخیره اورانیوم پنج درصد غنی شده ایران در پایان مدت شش ماه.
7به منظورکسب اطمینان ازپایبندی ایران به تعهداتش، آژانس بین المللی انرژی اتمی هماهنگ با نقش بازرسی اش در ایران، منحصراً مسول تصدیق و تایید کلیه اقدامات هسته ای می باشد.
8بعلاوه (آژانس) گروه 1+5 و ایران کمیسیون مشترکی جهت همکاری با آژانس انرژی اتمی برای نظارت بر اجرای برنامه اقدام مشترک تشکیل می دهند.
9کمیسیون مشترک که متشکل از کارشناسانی از کشورهای 1+5و ایران است،ماهانه حداقل یک بار گردهم آمده تا نحوه اجرای برنامه اقدام مشترک را مرور و هر موضوع جدیدی که مطرح شود را بررسی کنند.
10ایران در برنامه اقدام مشترک متعهد شده است تا شفافیتی مضاعف و بی سابقه را در خصوص برنامه اتمی اش ارائه دهد. این، شامل بازدیدهای مکرر و غیر منتظره بازرسان و ارائه اطلاعات بیشتر و داده های مورد نظر به آژانس بین المللی انرژی اتمی می باشد.
11تاسیسات غنی سازی نطنز و فردو مطابق آنچه در برنامه اقدام مشترک تبیین شده است از هم اکنون در فهرست مکانهای قابل بازدید روزانه بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار میگیرند(برخلاف بازدیدهای هرچند هفته ای.)
12سازمان انرژی اتمی و ایران مشغول اصلاح روشهایی هستند که به بازرسان آژانس اجازه دهد تا اطلاعات ثبت شده را درقالبی روزانه بررسی نمایند تا از زمان کشف هرگونه عدم تطابق فعالیتهای هسته ای ایران با تعهداتش بکاهند.
13علاوه برآنچه ذکر شد، این تاسیسات همچنان مشمول انواع بازرسی های حضوری از جمله بازرسی های هماهنگ شده و سرزده خواهند بود.
14رآکتور اراک و تاسیسات وابسته نیز مشمول بازرسی های حداقل ماهیانه بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی خواهند بود. این رقم در مقایسه با بازرسی های پیشین که به بازرسان آژانس اجازه بازدید تقریبا هر سه ماه یکبار یا بیشتر را می داد، رشد فزاینده ای را نشان می دهد.
15ایران نخستین بار ، اطلاعات درباره طراحی رآکتور اراک که مدتهای مدیدی است درخواست شده است؛ در اختیار می گذارد
16ایران برای نخستین بارآماری که تایید نماید تولید سانتریفیوژها تنها مختص به جایگزینی ماشینهای معیوب است؛ را در اختیار می گذارد
17ایران برای نخستین اطلاعاتی که دسترسی منضبط به کارگاههای تولید سانتریفیوژ ، کارگاههای تولید روتر سانتریفیوژها و تاسیسات نگهداری و معادن و کارخانه های آسیاب اورانیوم را قادر سازد را در اختیار می گذارد
18توقف تولید اورانیوم تقریباَ 20 درصد غنی شده و غیرفعال کردن تنظیمات ساختارآبشار سانتریفیوژهایی که ایران برای تولید آن(اورانیوم تقریبا 20 درصد غنی شده) استفاده می کند.
19آغاز به رقیق کردن نیمی از ذخیره اورانیوم تقریبا 20 درصد غنی شده ای که به شکل هگزافلوراید است و ادامه تبدیل مابقی به شکل اکسید که برای غنی سازی بیشتر مناسب نباشد.
20آژانس تایید می کند تا 20 ژانویه (30 دی) در حدود نیمی از سانتریفیوژهای نصب شده در نطنز و سه چهارم سانتریفیوژهای نصب شده درتاسیسات فردو - ازجمله سانتریفیوژهای نسل جدید- به غنی سازی اورانیوم نمی پردازد.
21تولید سانتریفیوژهای جدید را محدود به تولید برای جایگزینی دستگاههای معیوب می کند تا نتواند از این فرصت شش ماهه برای انباشتن سانتریفیوژهایش استفاده کند
22تاسیسات غنی سازی جدیدی نمی سازد.
23از برنامه های تحقیق و توسعه ای غنی سازی کنونی اش به گونه ای که در گزارش 14 نوامبر 2013 آژانس بین المللی انرژی اتمی توصیف شده فراتر نمی رود.
24رآکتور اراک را سوخت رسانی یا راه اندازی نمی کند.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا آمریکا:
1پس از تایید آژانس درباره اقدامات ایران در روز نخست (30دی)،تعلیق اجرای تحریم ها بر روی صادرات محصولات پتروشیمی ایران و واردات بخش خودرو سازی صورت خواهد گرفت
2پس از تایید آژانس درباره اقدامات ایران در روز نخست (30 دی)،تعلیق تحریم های اعمال شده بر صادرات و واردات طلا و سایر فلزات گرانبها، با محدودیت های عمده ای که مانع دسترسی یران به دارایی های مسدود شده که برای خرید این کالاها شود.
3پس از تایید آژانس درباره اقدامات ایران در روز نخست (30 دی)،صدور سریع جواز برای قطعات یدکی و خدمات از جمله بازرسی ایمنی برای پروازهای مسافربری ایران
4پس از تایید آژانس درباره اقدامات ایران در روز نخست (30 دی)،توقف تلاش ها برای کاهش بیشتر خرید نفت خام از ایران توسط چین، هند، ژاپن، کره جنوبی، ترکیه و تایوان؛ شش اقتصادی که هنوز از ایران نفت می خرند.
5تسهیل روند تاسیس یک شبکه مالی به منظور حمایت از تجارت انساندوستانه که در حال حاظر با ایران مجاز می باشد و تسهیل پرداختها برای تعهدات سازمان ملل و شهریه دانشجویان خارج از کشور.
6تغییرحدودِ رویه های داخلی اتحادیه اروپا برای صدور مجوز معاملات مالی.
7گروه1+5 و اتحادیه اروپا همچنین متعهد شده اند که با انجام برخی اقدامات خاص دسترسی ایران به 2/4 میلیارد دلار از دارایی های مسدود شده اش را طبق برنامه ای معین در فواصل مرتب در طول شش ماه تسهیل سازند . دسترسی به مقدار محدودی ازاین دارایی ها به پیشرفت ایران در انجام رقیق سازی اورانیوم غنی شده بیست درصدی ارتباط خواهد داشت. آخرین قسط از این مبلغ 2/4 میلیارد دلاری در روز آخرمدت شش ماهه در دسترس ایران قرار خواهد گرفت.
اقساط طبق برنامه زیر پرداخت خواهند شد و مشروط به تایید آژانس بین المللی مبنی بر اجرا و تکمیل تعهدات ایران خواهند بود.
1 فوریه – 550 میلیون دلار (قسط شماره 1)
1 مارس –450 میلیون دلار (مشروط به اینکه آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید کند که ایران رقیق کردن نیمی از ذخیره اورانیوم تقریبا 20 درصد غنی شده خود که متعهد به رقیق سازی آن بوده است را تکمیل کرده است.)
7 مارس – 550 میلیون دلار (قسط شماره 2)
10 آوریل – 550 میلیون دلار (قسط شماره 3)
15 آوریل – 450 میلیون دلار (مشروط به اینکه آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید کند که ایران رقیق سازی تمام ذخیره اورانیوم تقریبا 20 درصد غنی شده خود که متعهد به رقیق سازی آن بوده است را تکمیل کرده است.)
14 مه – 550 میلیون دلار (قسط شماره 4)
17 ژوئن –550 میلیون دلار (قسط شماره 5)
20 ژوئیه –550 میلیون دلار (قسط شماره 6 در روز صد و هشتادم)(مشروط به اینکه آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید کند که ایران کلیه تعهداتش را انجام داده است.)
هعــــــــــــــــــــــــــــی
اصرار عراقچی بر محرمانه بودن متن توافق ایران و 1+5 کارگر نیافتاد؛ امریکا متن محرمانه را منتشر کرد/تعطیلی نیمی از نطنز، 70 درصد فردو و 100 درصد اراک بهمراه اکسید نیمی از دخیره 20 درصد در مقابل 6 قسط نیم تا یک میلیارد دلاری
گروه بین الملل – رجانیوز:« non-paperقابل انتشار نیست.» این اظهار نظر سید عباس عراقچی بود وقتی در برنامه گفتگوی ویژه خبری با این سئوال مواجه شد که آیا سندی وجود دارد که آمریکا زیر توافقات خود (درباره اجرای توافقنامه ژنو) نزند؟
عراقچی در پاسخ به این سئوال گفت که اگر چه توافقان بر روی کاغذ آمده اما non-paper است و Non-paper قابل انتشار نیست. منظور از non-paper توافق نوشته شده و البته غیر رسمی است که طرفین تمایلی به انتشار و رسمیت بخشی به آن ندارند. حال 4 روز پس از اظهارات عراقچی، کاخ سفید بندهای non-paper رامنتشر کرده است، تا مشخص شود که امریکا علاقه ای به اجرای حتی کوچکترین توافقات صورت گرفته با ایران ندارد.
به گزارش رجانیوز، جزئیات اجرایی توافق ژنو که نسخه ای از آن روز پنجشنبه روی وبسایت موسسه صلح کنگره آمریکا و همچنین صفحه وبسایت وزارت امور خارجه آمریکا قرار گرفته، نشان میدهد که ایران از 30 دی تاسیاست مربوط به غنی سازی اورانیوم 20 درصد را غنی می کند و حق ندارد دیگر سانترفیوژ جدید بسازد.
ایران هنوز به جزئیات منتشر شده از سوی کاخ سفید واکنشی نشان نداده اما پس از پایان دور اخیر مذاکرات کارشناسی ایران و کشورهای 1+5 در هفته گذشته (20 دی)، دو طرف از نتایج آن ابراز رضایت کردهاند و گفتند در این باره به توافقی رسیدهاند که باید در پایتخت این کشورها هم تایید شود.
همچنین بنابر این متن، ایران متعهد می شود تا ساخت سانتریفیوژهای پیشرفته نسل جدید را متوقف کند و تلاشی برای جایگزین کردن سانتریفیوژهای نسل جدید با آنها که از کار افتاده اند نکند.
در ادامه این متن هم ایران باید متعهد شود که برای شفاف سازی هر چه بیشتر و اثبات اجرایی شد تعهدات اقدام کند و راهکارهای در نظر گرفته شده برای عملی شدن گام به گام این توافقنامه را به اجرا گذارد.
در برابر اعضای گروه 5+1 متعهد شده اند: تحریم ها علیه صادرات محصولات پتروشیمی و واردات محصولات مربوط به صنعت خودروسازی ایران را معلق کنند؛ تحریمها علیه خریدو فروش طلا و فلزات گرانبها توسط ایران در بازار جهانی را با شرایطی لغو کنند؛ لغو محدودیت ها برای تامین و واردات قطعات یدکی هواپیماهای مسافربری؛ توقف تلاشها برای کاهش خرید نفت ایران در بازارهای جهانی؛ تسهیل مجاری بانکی و مالی برای انتقال ارز به خارج از ایران و برای مواردی چون ارزهای دانشجویی یا خرید دارو؛ اصلاح ساز و کارهای اتحادیه اروپا در ارتباط با مجوز پرداختها و گردش مالی؛ و همچنین پرداخت حدود چهار میلیارد و 200 میلیون دلار از درآمدهای بلوکه شده ایران در طی شش ماه زمان اجرایی توافق نامه ژنو.
همچنین در بیانیه کاخ سفید درباره سند اجرایی توافقنامه ژنو در توضیح پرداخت پول های بلوکه شده ایران آمده است:
به عنوان بخشی از گام نخست، گروه 1+5 و اتحادیه اروپا تسهیلاتی محدود، موقت و هدفمند را برای ایران فراهم خواهند کرد. مبلغ کل این تسهیلات مابین شش و هفت میلیارد دلار است – بخش اندکی از مبلغ صد میلیون دلار از موجودی مبادلات ارزی ایران همچنان مسدود یا محدود خواهد ماند. بیشتر این مبلغ به طور اقساط در طول شش ماه پرداخت خواهند شد.
این تسهیلات به گونه ای تنظیم شده است که مقدار زیادی از نظام تحریم ها، از جمله تحریم های اعمال شده بر روی بخش های نفت، بانک و ساختار تحریم های مالی بر جای خود باقی خواهند ماند – و تحریم ها همچنان در طول شش ماه به شدت اجرا خواهند شد.
کلاغ پر
نطنز پر
اب سنگین پر
آمریکا پر
امریکا که پر نداره ظریف خبر نداره :||||
به کدامین شهید بابا می گویی؟؟؟