صفحه اول آخرین مطالب پست الکترونیک قالب وبلاگ
     
معرفی سایت

پروفایل مدیر وبلاگ
منوی کاربری
موضوعات
برچسبها
همسنگران
پایگاه اینترنتی مقتدر مظلوم

پایگاه فرهنگی ذاکرون

عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما AmmarName.ir
دیگر امکانات


بازدید امروز: 1
بازدید دیروز: 6
کل بازدیدها: 122597
سریال ادامهدار توهین به بانوان محجبه
تعداد بازدید :  
تاریخ : دوشنبه 92/12/12
سریال ادامه‌دار توهین به بانوان محجبه

به نظر می رسد علاوه بر اجرای قانون توسط دستگاه های نظاتی و امنیتی و انتظامی ، امید است دیگر شاهد چنین ماجراهایی نباشیم و لازم است علاوه بر گشت ارشاد که بعید به نظر می رسد تاثیری در فرهنگ سازی حجاب در جامعه داشته، راهکارهایی برای فرهنگ سازی حجاب وعفاف نیز صورت گیرد.

به گزارش دانا، حجاب در لغت به معنای مانع، چیزی که بین دو چیز جدایی افکنَد، پوشاندن و پوشش است. امروزه واژه حجاب در زبان عامه مردم و متون فقهی به معنای پوشش  شرعی زنان  به‌کار می‌رود. حجاب، بیش از آنکه جنبه فردی داشته باشد، رفتاری اجتماعی است، یعنی انسان عاقل مکلف، در جمع و هنگام مواجهه با دیگران، از حیث پوشش، الزامات و محدودیت‌هایی را می‌پذیرد که میزان آن در فرهنگ‌ها و ادیان و جوامع، متفاوت است.
 
پوشش و عفاف یک امر فطری است و برای حیات اجتماعی انسان لازم است و از حجاب در طول همه اعصار و در بسیاری از تمدن ها در سطوح مختلفی از آن در شکل‌های گوناگون وجود داشته‌است.
 
حجاب در ادیان و مذاهب الهی دارای جایگاه خاصی است و تمامی ادیان آسمانی؛ حجاب و پوشش را بر زن واجب کرده و جوامع بشری را به سوی آن فراخوانده اند؛ چرا که حیا و لزوم پوشش به طور طبیعی در نهاد زن به ودیعت نهاده شده و احکام و دستورهای ادیان الهی هماهنگ و همسو با فطرت انسانی تشریع شده است.
 
حتی قبل از اسلام هم در کشور ما حجاب وجود داشته است. یافته‌های پژوهشی نشان می‌دهد زنان ایرانی از زمان مادها (که نخستین ساکنان آریایی ایران زمین بوده اند) حجاب کاملی شامل پیراهن بلندچین دار و شلوار تا مچ پا و چادر وشنلی بلند روی لباس ها، داشته اند. این حجاب در دوران سلسله‌های مختلف پارس‌ها نیز معمول بوده است. در زمان زرتشت و قبل و بعد از آن، زنان ایرانی از حجابی کامل برخوردار بوده اند. تصویر به جا مانده بر روی تخته سنگ های دوره هخامنشی نشان می‌دهد که شباهتی بین لباس زنان و مردان پارسی وجود داشته است. زنان پارسی به جز لباس شبیه آنچه ملکه می‌پوشیده، لباس دیگری نیز داشته اند، پیراهن آنان پوششی ساده، بلند یا دارای راسته چین و آستین کوتاه بوده که دامن از زانو به پایین شرابه‌هایی از مچ پا آویزان داشته، علاوه بر اینها زنان پارسی از چادر نیز استفاده می‌کردند و آن را بر روی تن خود می‌انداختند. نقوشی که روی فرش پازیریک سببری پیدا شده و آن را مربوط به ایران در دوران هخامنشی می‌دانند، این مطلب را تصدیق می‌کند، زیرا زنانی که بر روی این فرش نقش کرده اند پوششی سر اندر پا چیزی شبیه چادر روی همه پوشاک خود داشته اند.
 
بعد از ورود اسلام به کشورمان نیز بر رعایت حجاب تاکید بیشتری شد و خداوند حجاب را برای زن واجب کرد تا گوهر هستی زن در صدف پوشش صیانت گردد و جامعه از فروافتادن در گرداب فساد وتباهی نجات یابد و بدون تردید جهان بینی و انسان شناسی هر فرهنگ و هر مکتب، نقش اساسی و مهمی درانتخاب نوع و کیفیت پوشش دارد.
 
در متن قرآن به زنان درباره نحوه پوششش دستورهایی داده شده و در سوره نور آمده است: به مردان مؤمن بگو دیدگان خویش را از نگاه به زنان نامحرم بازگیرند و پاکدامنی ورزند که این برایشان پاکیزه‌تر است، زیرا خدا از کارهایی که می‌کنید آگاه است و به زنان باایمان بگو چشم از نگاه به مردان نامحرم فروبندند و پاکدامنی کنند و زینت خویش را جز آنچه که طبعاً از آن آشکار است آشکار نسازند و باید که روپوش‌هایشان را به گریبان‌ها کنند و زینت خویش را نمایان نکنند مگر برای شوهرانشان، یا پدران و یا پدر شوهران یا پسران و یا پسر شوهران و یا برادران و یا خواهرزادگان و یا برادرزادگان و یا زنان (همجنس خود) و یا آنچه مالک آن شده‌اند یا خدمتکاران مرد که تمایلی به زن ندارند و یا کودکانی که از اسرار زنان خبر ندارند، و مبادا پای خویش را به گونه‌ای به زمین بکوبند که آنچه از زینتشان که پنهان است ظاهر شود. ای گروه مؤمنان همگی به سوی خدا توبه برید شاید رستگار شوید.
 
اما با توجه به اهمیت گسترش فرهنگ عفاف و حجاب واصل مترقی امربه معروف و نهی از منکر که از جمله ارزش های متعالی اسلام نام محمدی (ص) می باشد، اما متاسفانه امروزه قبح برخی مسایل در جامعه مانند روزه و یا حجاب اسلامی زنان شکسته شده و حل این معضل اجتماعی و فرهنگی مستلزم اجرایی و همگانی کردن سنت امر به معروف و نهی از منکر در میان مردم می باشد.
 
اما متاسفانه باید گفت که چند سالی هست با افزایش ناهنجاری های اجتماعی به ویژه در شهرهای بزرگ کشورمان مانند تهران، شاهد برخوردهای خشن با آمرین به معروف و ناهیان از منکر هستیم.
 
روز گذشته (یازدهم اسفند 92) شنیدیم که یک بانوی محجبه به نام "فاطمه سلطان علیزاده" به خاطر چادری که بر سرش داشته در منطقه تجریش مورد حمله و ضرب و شتم قرار گرفته است.

این شهروند تهرانی که لیسانس مامایی دارد و کارشناس مرکز رویان است در این رابطه گفته است: امروز صبح ساعت 7:20 زمانی که قصد سوار شدن تاکسی در مسیر آصف در ترمینال تجریش را داشتم، برای دو خانم که در صف ایستاده بودند سوءبرداشت شد که گویا بنده می‌خواهم خارج از نوبت سوار شوم ولی باید بگویم بنده چنین قصدی نداشتم. آن دو زن که یکی از آنان از اقلیت‌های مذهبی و دیگری مربی مهدکودکی در ولنجک بودند به سمت بنده حمله کرده و با توهین به چادر و حجاب من شروع به ضرب و شتم کردند و چادرم را از سرم کشیدن که توانستم مقنعه خود را نگه دارم و خوشبختانه بند کیف یکی از آنها را گرفته و به پلیس زنگ زدم.
 
سلطان‌علیزاده افزود: مسئولان ترمینال نیز به پلیس زنگ زدند و به دلیل اینکه به حجاب توهین کردند به کلانتری دربند شکایت و با توجه به اینکه زیر پلکم پارگی داشته و چنگ ناخن آنها باعث خراش بر صورتم شد به پزشکی قانونی رفته و پیگیر موضوع شدم که قاضی مبلغی را به عنوان دیه حکم کرد.
 
این خانم همچنین می گوید که آن دو نفری که ضرب و شتم را انجام دادند و با وجود اینکه بنده شاکی خصوصی بودند با یک امضا آزاد شدند!
 
چند ماه پیش هم یک خانم در محله خانی آباد تهران در جریان امر به معروف یک خانم بدحجاب به برخورد تند و بی ادبانه آن فرد روبرو و مورد هتک حرمت قرار گرفت.
 
حال این سوال پیش می آید که آیا ملت فهیم و متدین ایران اسلامی در کشوری که قانون آن از تمام قوانین اسلام تاسی گرفته  و پوشش اسلامی و حجاب کامل به خصوص در زنان جزء موکدات این دین می باشد، و از سویی در این کشور همه داعیه مسلمان بودن را داریم، چه شده که حداقل رعایت احترام به قانون با وجود اختلاف با سلیقه شخصی در مورد حجاب و امثالهم، کمرنگ تر از قبل شده است؟
 
البته این سوال که شما با حجاب اجباری موافـقید یا مخالف؟ سوال صحیحی نیست و اگر محدوده سوال روشن شود که حجاب اجباری یعنی چه؟ و منظور اجبار در کجا است؟ نادرست بودن این سوال خود را نشان می دهد.
 
یک وقت حجاب به عنوان یک امر عقلانی یا به صورت امر ایمانی و دینی مطرح می گردد؛ یعنی فرد می خواهد مسئله حجاب را یا به عنوان یک فکر و اندیشه مطرح کند که دیگران هم آن را بپذیرند، یا به عنوان امری ایمانی و الهی ابلاغ شود که به آن ایمان بیاورند. بدیهی است که اجبار در این دو محدوده اساساً بی معنا است؛ نه اجبار در اندیشه و فکر و نه اجبار در ایمان و باور، هیچکدام معنا ندارد و امکان پذیر نیست تا بـپرسیم  شما با آن مخالفید یا موافق.
 
یک وقت حجاب به عنوان یک قانون اجتماعی در نظر گرفته می شود؛ یعنی اینکه جدای از بحث اندیشه و ایمان، وارد جامعه ای می شویم که تحت قوانین خاصی اداره می شود و فرض ما بر این است که رعایت حجاب به عنوان یکی از قوانین اجتماعی در این جامعه تعریف شده و به تصویب رسیده است که در این صورت اجبار انجام آنصرفاً یک مسئوولیت قانونی است.
 
به نظر می رسد علاوه بر اجرای قانون توسط دستگاه های نظاتی و امنیتی و انتظامی ، امید است دیگر شاهد چنین ماجراهایی نباشیم و لازم است علاوه بر گشت ارشاد که بعید به نظر می رسد تاثیری در فرهنگ سازی حجاب در جامعه داشته، راهکارهایی برای فرهنگ سازی حجاب وعفاف نیز صورت گیرد و مسئولین و متولیان فرهنگی بیش از پیش به این امر مبادرت ورزند وگرنه باید کم کم باور کنیم که اگر بخواهی محجبه باشی و حکم خدا را رعایت کنی، باید قید امنیت و حداقل حقوق شهروندی ات را بزنی، نه قانون و نه مجری از تو حمایت نخواهد کرد.



ارسال توسط رهرو زینبی
نظرات ()
اطلاعیه خیلی مهم کجا رفت غیرت عاشوراییان؟
تعداد بازدید :  
تاریخ : یکشنبه 92/12/11

 

کجا رفت غیرت عاشوراییان؟

افسران - "جــــــــــا نمان " فدای امام هادی

توهین های بی سابق ایه که در سایه ی سکوت ما(به اصطلاح  )شیعیان به امامان معصوم ومظلوممان شدت گرفته اکنون به سوی امام علی نقی(ع) نشانه رفته است

با جست وجو نام مبارک آن امام رئوف در گوگل تصاویری مستهجن غیر اخلاقی وتوهین آمیز برای نام ایشان باز می شوند


از همه ی وبلاگ نویسان ارزشی خواهشمندیم با گذاشتن پست های ارزشمند و بیان فضایل وپوسترهای زیبا درباره ی امام علی نقی(ع) وبا برچسب نام مبارک ایشان تصاویر موتور جست وجوگر گوگل را تغییر داده وبه این توهین ها خاتمه دهند.


#امام
#نقی
#هادی
#علی
#علیه_السلام
#imam
#naghi




ارسال توسط رهرو زینبی
نظرات ()
ظریف الدوله در دوران دانشجویی...
تعداد بازدید :  
تاریخ : یکشنبه 92/12/11

افسران - ظریف الدوله در دوران دانشجویی...

خوب وقتی آدم درس خونده و تربیت شده ی غرب باشه معلومه روحیه غربی و فیسبوکی پیدا می کنه و از مقاومت چیزی سر در نمیاره
فقطم می خنــد
والّاع باور کن




ارسال توسط رهرو زینبی
نظرات ()
به کرهایها نامهنوشتند که اینخانم نمی نبایدبا چادر بیاید!
تعداد بازدید :  
تاریخ : شنبه 92/12/10
روایتی از فشار برای تمرین مختلط! چادر خانم حیدری ممنوع ، دراز آویز زینتی سریع القلم آزاد

افسران - به کره‌ای‌ها نامه‌نوشتند که این‌خانم نمی‌دانسته نبایدبا چادر بیاید!

 

 

 

 

افسران - به کره‌ای‌ها نامه‌نوشتند که این‌خانم نمی‌دانسته نبایدبا چادر بیاید!

روایت ورزشکار مدال آور محجبه از رنج های پس از موفقیت؛

روایتی از فشار برای تمرین مختلط! چادر خانم حیدری ممنوع ، دراز آویز زینتی سریع القلم آزاد

سمیه حیدری

وی در بازی‌های آسیایی داخل سالن کره جنوبی که تیر ماه امسال برگزار شد مدال نقره مسابقات را کسب

کرد. او برای دریافت همین مدال با چادر مشکی روی سکو حاضر شد.

پنج ماه بعد حیدری در رقابت های جهانی کوراش توانست با کسب مقام سوم جهان

اولین بانوی مدال آور ایرانی در مسابقات جهانی باشد.

نه تنها از سوی مسؤولان ورزشی کشور به نحو شایسته تشویق نشده است بلکه

در جریان ادامه مانع تراشی های گذشته روز جمعه در جریان مسابقات قهرمانی کشور

با اعمال نظر شبانه فدراسیون جودو به همراه خواهرش از این رقابت ها کنار گذاشته می شود.

:
من از بچگی حجاب و چادر را دوست داشتم انگار در وجود خودم بود. من حضرت زینب(س) و حضرت زهرا(س) را

به گونه ای دیگر حس می کنم

موقع اهدای جوایز، مسؤولان تشریفات کره جنوبی به من گفتند گرمکن بپوش و روی سکو برو.

من همانجا گفتم چادرم را بیاورید؛ من با چادر روی سکو می روم. گفتند نه باید گرمکن بپوشید

که من گفتم اصلا برای من مهم نیست روی سکو بروم یا نروم؛ مهم این است که با چادر روی سکو بروم. 20

دقیقه ای طول کشید و در نهایت چون همه منتظر بودند و نگران که چه اتفاقی افتاده،

گفتند که هر چی می خواهد به او بدهید که سریع برود روی سکو. البته در نهایت چادرم را آوردند

و من با چادر رفتم روی سکو.

مسولین هیچ حمایتی نکردند. وقتی از سکو پایین آمدم و رفتیم هتل، متوجه شدم

در هتل جلسه ای تشکیل شده و آقای افشار زاده دبیر کمیته ملی المپیک به مسؤولین فدراسیون جودو

اعتراض کردند که چرا فلانی با چادر روی سکو رفته است.

مگر با چادر مسابقه داده! برای جمهوری اسلامی خیلی بد شده است!


این کار به ضرر ما شده است! بعد در اتاق را زدند و گفتند که این کار شما، برای ما خیلی بد شده است و

فدراسیون جودو را زیر سؤال بردید! چرا این کار را کردید؟

من آن موقع خیلی ناراحت شدم و

فقط به حضرت زینب(س) گفتم من فقط به خاطر خودت و به عشق خودت با چادر رفتم روی سکو.

چیزی که آن لحظه در ذهنم آمد همین بود. بعد از آن قرار شد در مراسم اختتامیه شرکت کنم که به من گفتند

اگر قرار است با چادر بیایی اصلا شرکت نکن!

بعد هم نامه ای زدند به مسؤولین کره جنوبی و گفتند که این خانم نمی دانسته که نباید با چادر شرکت می کرده است


بعد از این اتفاق و قبل از برگشت خیلی ناراحت بودم و استرس داشتم.

به گونه ای با من برخورد کرده بودند که من فکر می کردم خیلی اشتباه کردم.

اما وقتی به ایران برگشتم، پدرم بابت این کار خیلی تشویقم کرد و من آن لحظه بود که خیالم یک مقدار راحت شد.

تا اینکه از دفتر حضرت آقا با من تماس گرفتند و پیغام ایشان را به من رساندند و

من این قدر هیجان زده شدم که از خوشحالی زیر سرم رفتم. اصلا باورم نمی شد.


بعد از آن به دیدار آقا رفتم و ایشان گفتند: خیلی کار خوبی کردید که با چادر روی سکو رفتید.

باعث افتخار مملکت ایران هستید. من سجده شکر به جا آوردم که شما با چادر روی سکو رفتید و..

بعد ازاین اتفاق مطبوعات خیلی خوب کار کردند ولی تلویزیون کم کاری کرد. حتی یک مصاحبه هم با من نکردند. نه اینکه برای خودم بگویم. اما من نماد یک زن مسلمان موفق ایرانی را نشان داده بودم و این نیاز به فرهنگ سازی داشت، ولی این را فرهنگسازی نکردند و از من حتی برای یک برنامه تلویزیونی دعوت نکردند که از من بپرسند برای چه این کار را کردم.
جالب اینجاست که نه فدراسیون آسیایی مشکل داشت و نه فدراسیون جهانی بلکه خود مسؤولین فدراسیون می خواستند بهانه بیاورند که اعزام نکنند. ...
jahannews.com/vdciy5 

در مسابقات ازبکستان که رفته بودیم. برای گرم کردن، بازیکنان تیم را به دو دسته تقسیم کردند؛ آقایان و خانمها. می گفتند خانمها و آقایان باید با هم بسکتبال بازی کنند!

من در آن شرایط مرتب خودم را کنار می کشیدم چون من اهل اینجور تمرینها نبودم. در آن موقع که من خودم را کنار می کشیدم با من برخورد می کردند که چرا درست تمرین نمی کنم.

واقعا برای خودم هم سؤال بود که چرا تمرین و نرمش خانمها و آقایان باید با هم باشد و اجبار می کردند که تمرین مختلط داشته باشیم.

واقعا در ورزش بانوان مشکلات است. من پیشنهاد می کنم، ورزش بانوان به عنوان یک نهاد مستقل عمل کند. بودجه جدا باشد. اعزام ها جدا باشد. الان درباره این اختلاطها من رعایت می کنم، اما شاید بقیه برای پیشرفت مجبورند تن به کارهایی بدند که خودشان هم موافق نباشند ولی چاره ای ندارند.

 

 

 

 

 




ارسال توسط رهرو زینبی
نظرات ()
دالییییییی روحانی :)
تعداد بازدید :  
تاریخ : چهارشنبه 92/12/7

افسران - ""داااللللییی




ارسال توسط رهرو زینبی
نظرات ()
آقای روحانی لطفا ملاحظه کنید و ترتیب اثر دهید ....
تعداد بازدید :  
تاریخ : چهارشنبه 92/12/7

افسران - آقای روحانی  لطفا ملاحظه کنید و ترتیب اثر دهید ....




ارسال توسط رهرو زینبی
نظرات ()
آدمی که منتظر است
تعداد بازدید :  
تاریخ : چهارشنبه 92/12/7

افسران - آدمی که منتظر است . . .




ارسال توسط رهرو زینبی
نظرات ()
راه مبارزه با تحریمها
تعداد بازدید :  
تاریخ : چهارشنبه 92/12/7

افسران - راه مبارزه با تحریم‌ها




ارسال توسط رهرو زینبی
نظرات ()
این اشکها سیلی خواهند شد....
تعداد بازدید :  
تاریخ : سه شنبه 92/12/6

افسران - این اشکها سیلی خواهند شد....




ارسال توسط رهرو زینبی
نظرات ()
انتقام....
تعداد بازدید :  
تاریخ : سه شنبه 92/12/6

افسران - انتقام!




ارسال توسط رهرو زینبی
نظرات ()
آخرین مطالب
نامه امام خامنه ای (مدظله العالی) به جوانان اروپا و آمریکای شمال
بروید به جهنم...
توهم عین بچّه می بچه بی نشونم...
به بهانه 25 سال رهبری پر افتخار امام خامنه ای مدظله العالی
هراس از گسترش اسلام در جوامع غربی و آزادی های یواشکی در ایران!
انقلاب اسلامی حاکم شدن شلاق خورده ها بود!
اینا انحراف نیست ؟
از تشییع یواشکی ......تا ازادی یواشکی ........
برخورد گازانبری با منتقدان ادامه دارد.....
مطالب جدیدتر
مطالب قدیمی‌تر

.: Weblog Themes By Mazloum.ir:.
آرشیو مطالب
تیر 92
خرداد 92
مرداد 92
آذر 92
دی 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
اردیبهشت 93
نوای عشق


مقتدر مظلوم :: نوای وبلاگ

برای دریافت کد نوا کلیک کنید

دوستان
****شهرستان بجنورد****
پرستاری 91
غزلیات محسن نصیری(هامون)
لبیک یاخامنه ای